sâmbătă 25 martie 2023
spot_img

Liviu Dragnea și-a făcut partid

CITEȘTE ȘI:

spot_img

Liviu Dragnea revine în politică cu un nou plan de guvernare. Fostul lider PSD a dat de înțeles ca este posibiă și o viitoare colaborare cu Diana Șoșoacă.

Noul plan de guvernare va fi pe modelul celui cu care a câștigat alegerile pentru PSD. După ce l-a cosmetizat, Dragnea l-a numit „planul de salvare a României”. 

Liviu Dragnea a anunțat că partidul este deja creat și a avut numai cuvinte de lauda la adresa Dianei Șoșoacă.

„Îți spun părerea mea foarte sinceră. Dintre toți politicienii care tulbură apele, care sunt pe Facebook, sunt la televiziuni și care își zic patrioți, singurul politician sincer este Diana Șoșoacă. Nu e feblețea mea, am zis și la tine la emisiune. Face mult zgomot. Are și ea dreptate: dacă nu făcea prea mult zgomot, nu o lua nimeni în seamă. Nu o judec eu. Ce am văzut la ea, am văzut sinceritate. La restu’ e jale,” a spus Liviu Dragnea.

Inițial, Dragnea s-a alăturat partidului Alianța Pentru Patrie, fondat de Codrin Ștefănescu. Dar lucrurile nu au durat mult. După o promovare intensă din partea lui Dragnea, acesta s-a certat cu Ștefănescu care a ales sa o coopteze în partid pe Ana-Maria Prodan.

În prezent, Liviu Dragnea s-a dezis total de partidul lui Codrin Ștefănescu. 

„Eu anul viitor voi prezenta planul de salvare al României. O să încep să-l prezint public, domeniu cu domeniu,” a spus Dragnea sâmbătă seara la Realitatea TV. 

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro