duminică 10 decembrie 2023

Ludovic Orban îl acuză pe Cîțu de regim dictatorial

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că susţinătorii săi au fost sunaţi să îşi retragă like-urile de pe pagina sa de Facebook. Monitorizare a fost făcută pe postările sale.

Acesta susține că primarii sunt puşi să semneze pentru un anumit candidat. Dacă nu fac acest lucru, nu li se va permite accesul la Congresul PNL.

”Ce mi-a fost dat să aud de la susţinătorii mei, în ultimele trei luni de zile, nu am a auzit în viaţa mea de la colegi din PNL. Să fie sunaţi să îşi retragă like-urile de pe postările mele, să se facă monitorizare pe like-uri ca să nu cumva să îi bage delegaţi la congres, să îi pună pe primari să semneze pentru susţinerea unui candidat, că altfel nu îi bagă delegaţi la congres, să li se spună primarilor sau preşedinţilor de filiale că niciun primar din filială nu va primi niciun proiect dacă nu se  aliniaţă în susţinerea celui care are pâinea şi cuţitul”.

Ludovic Orban, a declarat la Deva, sâmbătă că aceste lucruri le-a aflat de la sute de oameni cu care a discutat.

”Fraţilor, eu aşa ceva nu am văzut în viaţa mea, nu am auzit în viaţa mea. Toate aceste lucrrui nu le-am auzit de la un om, le ştiu de la sute pentru că eu vorbesc zilnic cu sute de oameni care au curajul numai mie să îmi spună lucrurile cu care se confruntă”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro