Mafia animalelor: traficanți de lei, pe Facebook

Mafia animalelor: traficanți de lei, pe Facebook

Ticăloșia unor idioți dornici să facă bani din orice nu mai are limite! Un live pe Facebook făcut ieri, pe care mi l-a redirecționat un prieten, m-a lăsat siderat. Un utilizator al platformei online, făcea un live în timp ce avea loc o tranzacție cu….lei! Vorbim de animale adevărate, nu de moneda națională!

Pe contul unui anume Gone Barcsa, care susține că ar fi din Reghin a fost făcută această transmisie live cu acele animale ținute în captivitate și scoase la mezat. Discuțiile dintre proprietar și cumpărători sunt halucinante. La fel și imaginile cu animalele sălbatice al căror lor este în savana africană, nu în curtea unui idiot precum cel din filmare.

Dialogul protagoniștilor este incredibil. Unul dintre ei se oferă să intre în țarcul fiarelor și spune că vrea să îi facă un cadou prietenului său „Van Damme”. Vânzătorul ii face recomandări cu privire la ce animal i-ar fi potrivit. Apar în filmări atât lei maturi (masculi și femele), cât și pui. Aveți aici un rezultat al acelei transmisii live, pe care poliția ar trebui să o descarce urgent și să le ia urma ticăloșilor

Comentează pe FACEBOOK