‘Mama mea e procuror. O să muriţi!’ – Amenințările bătăușei din Constanța

‘Mama mea e procuror. O să muriţi!’ – Amenințările bătăușei din Constanța

Tânăra de 22 de ani care a bătut nouă persoane, printre care trei bodyguarzi și patru polițiști, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Aceasta este acuzată de patru infracțiuni de ultraj. (Detalii AICI)

În imaginile video de la momentul încătușării tinerei, prezentate de Observatornews.ro, este prezentată tânăra care țipă la oamenii legii spunandu-le că „mama mea e procuror, o să muriți!„.

Vezi VIDEO AICI

Potrivit rechizitoriului întocmit de procuri ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în timp ce tânăra se afla în barul SC Jack Pot SRL din Constanța, în urma unui conflict spontan cu una dintre angajatele care serveau în local, a tras-o pe aceasta de păr și a lovit-o cu pumnii și picioarele și, totodată, a aruncat cu un pahar înspre o altă persoană, aceasta fiind lovită în zona capului.

S-a bătut și în interiorul secției de poliție

La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională, care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei I.L.I.

În interior, individa a lovit-o cu piciorul stomac și piept pe o polițistă de la IPJ Constanța. Ulterior, în timp ce se afla în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata a mai lovit doi dintre polițiștii locali aflați în incintă, pe unul cu piciorul în zona abdomenului, iar pe celălalt, cu picioarele în zona membrelor inferioare.

La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical, având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.

În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe o polițistă de la IPJ Constanța. De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, ea a amenințat toate persoanele menționate, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.

Comentează pe FACEBOOK