sâmbătă 13 aprilie 2024

Marcel Ciolacu se dă bine pe lângă liderii UE

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedinte interimar al PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, face, luni, în ziua audierii miniștrilor Executivului Orban II, o vizită de lucru la Bruxelles, unde se va întâlni cu mai mulţi oficiali.

Ciolacu vrea să-i convingă pe liderii europeni că PSD a vrut și vrea binele țării, pe când liberalii aduc prejudicii prin programul lor de guvernare și mai ales prin posibila organizare a alegerilor anticipate.

”Îmi doresc şi cred că este o necesitate ca PSD să îşi recâştige dimensiunea sa de partid european. Trebuie să ne reconectăm la Europa. Este nevoie să reluăm dialogul şi să consolidăm relaţia cu prietenii şi cu partenerii din familia noastră europeană. Acesta este drumul PSD, acesta este drumul României! PSD trebuie să revină la masa dialogului european şi să nu ne mai întoarcem la atitudini închise, neconstructive şi fără finalitate. Avem obligaţia să facem acest lucru. Trebuie să pledăm cu demnitate, dar şi cu înţelepciune pentru interesele ţării noastre”, a declarat Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

Ciolacu a precizat anterior că în funcție de discuțiile de la Bruxelles și cele din cadrul Comitetului Executiv al PSD din 19 februarie va decide dacă va candida sau nu pentru funcţia de preşedinte al partidului.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro