vineri 21 iunie 2024

Ministrul Ștefan, pe muchie de cuțit: I s-a făcut rău în Parlament

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a venit, marți, în Camera Deputaților, la moțiunea simplă împotriva sa, cu guler cervical la gât, el spunând presei că are probleme la coloană.

„Acum vreo 10 zile eram la minister, la birou și am avut o problemă serioasă. O durere maximă în brațul drept, mi-a amorțit mâna și a fost nevoie să merg la medic. După mai multe zile de consultări am ajuns în situația asta. Vorbim despre o situație în coloana vertebrală, ceva vertebre, C6-C7 casate. De 10 zile am luat atâtea pastile cât nu am luat toată viața cumulat. Medicii mi-au recomandat repaus. Mi-au spus că sunt pe muchie de cuțit în a fi operat sau nu. Fac tot efortul, sunt un om ascultător. Sper să depășesc momentul ăsta complicat”, a declarat ministrul Ion Ștefan.

Dezbaterea moțiunii nu a mai avut loc. După ce s-a citit textul, liderii de grup s-au consultat și au anunțat că dezbaterea nu se va mai desfășura pentru că ministrul se simte rău.

„Datorită stării de santate, în urma consultării cu liderii de grup, dezbaterea va avea loc la altă dată”, a anunțat vicepreședintele Camerei Depuțatilor, Florin Iordache.

Ministrul Ion Ștefan a leșinat pe scările ministerului, săptămâna trecută.

Până în prezent au mai fost depuse patru moțiuni simple, împotriva lui Monica Anisie (Educație), Marcel Vela (Afaceri Interne), Florin Cîțu (Finanțe Publice) și Adrian Oros (Agricultură), toate fiind adoptate.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro