luni 17 iunie 2024

‘Starea de alertă = tunuri financiare’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Decizia PSD e de a nu vota prelungirea stării de alertă, a anunțat marți Lucian Romașcanu. Potrivit acestuia, nu există dovezi pentru care trebuie prelungită starea de alertă. Mai mult, spune el, starea de alertă înseamnă tunuri financiare.

”Nu avem de la specialiști nicio dovadă a necesității prelungirii stării de alertă. Nu a început nicio testare în masă. Nu e convingător, nu vine cu nici o dovadă științifică. Starea de alertă de până acum a însemnat achiziții fără proceduri, angajări pe posturi fără concurs, tunuri financiare care nu pot fi legitimate de PSD printr-un vot. Decizia PSD e de a nu vota prelungirea stării de alertă”, a spus Romașcanu la Digi24.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, noile măsuri de relaxare. Astfel , din 15 iunie vor putea fi redeschise mallurile, dar fără restaurante și locuri de joacă. De asemenea,  va fi posibilă redeschiderea afterschool-urilor, a grădinițelor și școlilor private. Se vor mai redeschide sălile de fitness și piscinele exterioare. Totuși, va fi prelungită starea de alertă, cu mai puține restricții.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro