marți 28 noiembrie 2023

A bătut polițistul care i-a cerut să poarte mască

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O femeie din Galați a agresat un polițist local. Polițistul i-a atras atenția să poarte masca de protecţie, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Matei.

Incidentul a avut loc pe 3 noiembrie. Femeia în vârsta de 44 de ani era într-o zonă intens circulată din municipiul Galaţi, fără a purta masca de protecţie, notează Agerpres.ro.

„La cererea unuia dintre poliţişti să respecte normele prevăzute de starea de alertă, respectiv portul măştii, aceasta a devenit agitată, proferând injurii poliţiştilor locali, şi a refuzat să prezinte actul de identitate, vrând să plece de la faţa locului. Poliţiştii locali au încercat să o împiedice să părăsească locul fără să se legitimeze, moment în care unul dintre oamenii legii a fost lovit cu pumnul în faţă de către aceasta, cauzându-i leziuni, afecţiune ORL, pentru care care medicul legist i-a acordat zile îngrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Femeia a fost dusă la poliţie pentru aplicare de sancţiuni.

„După incident, persoana în cauză a fost condusă la Secţia nr. 2 Poliţie Naţională, unde cu greu a fost identificată. I s-au aplicat două sancţiuni, conform Legii nr. 61/1991, pentru proferare de injurii, refuz de legitimare şi conform Legii nr. 55/2020, pentru lipsa portului măştii de protecţie sanitară. Totodată, au fost întocmite actele procedurale de constatare a ultrajului”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro