Nașa și finul se acuză reciproc de trădare: ‘Teroristul politic’ vs. ‘O persoană încompetentă’

Nașa și finul se acuză reciproc de trădare: ‘Teroristul politic’ vs. ‘O persoană încompetentă’

Gabriela Firea Firea şi Robert Negoiţă se acuză reciproc de trădare. Primarul ales al Sectorului 3 i-a răspuns fostului edil al Bucureştiului după ce aceasta s-a referit la Negoiţă drept un „terorist politic”.

Acesta din urmă a precizat că „terorişti sunt cei care ne terorizează”, referindu-se la problemele din trafic, căldură şi apă caldă din Capitală. Lovitură cu băîtaie clară la Firea. Mai mult, acesta a spus că nici nu poate susține „o persoană incompetentă”.

„Eu zic că terorişti sunt cei care ne terorizează. Am văzut oameni terorizaţi care erau blocaţi în trafic cât nu s-a făcut nimic pe infrastructură. Am văzut oameni terorizaţi că au făcut apă rece. Am văzut oameni terorizaţi că nu mai puteau să iasă din casă că erau prea mulţi ţânţari. Că s-au făcut pasaje şi poduri în timp ce ei ştiau că realitatea e alta. Am văzut multe minciuni în această campanie. Aceştia sunt adevăraţii terorişti”, a explicat Robert Negoiţă la Digi24.

Negoiță a mai spus că pentru bucureșteni nu era bine să meargă în continuare cu Gabriela Firea.

„Eu sunt de acord cu unitate atâta vreme cât avem un proiect comun. Care-i proiectul comun? O administraţie dezastruoasă? Nu o să mă unesc niciodată la aşa ceva. A susţine o persoană incompetentă într-o funcţie nu e un argument puternic”, a conchis acesta.

Gabriela Firea a lansat marți un atac la adresa lui Robert Negoiță, pe care l-a acuzat că a premeditat înfrângerea PSD în capitală, numindu-l ”terorist politic”.

”I-am spus domnului preşedinte (Marcel Ciolacu – n.r.) doar punctul meu de vedere şi a fost de acord cu el, că nu putem negocia cu teroriştii politici, cei care au vrut să îngroape PSD. Trebuie să fie pe drumul lor şi noi să fim pe drumul nostru. Asta este! Mult, puţin, cât aveam, dar este al nostru. Ar fi fost o lipsă de respect faţă de bucureştenii care ne-au votat să ne aliem cu proprii noştri asasini, adică cu domnii Ponta şi Negoiţă. Să fie pe drumul lor, nu avem nimic cu ei, nu ne războim cu ei, dar nici acum să îi invităm cu mari onoruri, eventual, să facem şi o pâine împreună să mâncăm”, a spus Gabriel Firea marți la sediul central al PSD, potrivit Agerpres.

Comentează pe FACEBOOK