Nicușor Dan, plângere penală împotriva primarului Florea

Nicușor Dan, plângere penală împotriva primarului Florea

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a depus o plângere împotriva primarului Sectorului 5, a şefului Poliţiei Locale a Sectorului 5 şi a şefului Companiei de salubritate a Sectorului 5 pentru incidentele de la conferinţa de presă din 18 iunie. 

Firea depășește o nouă limită a abuzurilor

În cunoscutul stil PSD, bazat pe violență și abuzuri, Gabriela Firea și primarul sectorului 5 au trimis mari utilaje de salubritate să boicoteze prin zgomot conferința mea de presă de azi dimineață. Să ne suprime dreptul la liberă exprimare.Gabriela Firea se răzbună pe opoziție pe banii bucureștenilor. Capitala și bunurile publice sunt pentru Gabriela Firea moșia ei, de care dispune pentru răzbunările ei personale. În loc să strângă gunoiul, aceste utilaje s-au învârtit la comanda Gabrielei Firea, în jurul meu și al invitaților mei, claxonând la maxim timp de o oră și împrăștiind peste noi soluții dezinfectante, care ne pun sănătatea în pericol.Poliția sectorului 5 a fost prezentă doar ca să se asigure că ordinul de tip mafiot al Gabrielei Firea, de intimidare violentă a unui contracandidat, este pus în practică. În loc să oprească mașinile de curățenie ale sectorului 5 din claxonat pe motiv de ordine publică și claxonat contravențional, Poliția sectorului 5 s-a asigurat că planul mafiot Firea-PSD se produce cum a fost gândit.Este de neimaginat nivelul de sfidare a legilor, a cetățenilor la care a ajuns Gabriela Firea. Trebuie să fie disperată.Vom scăpa de ea și ne vom lua orașul înapoi. Uniți, putem.#BucurestiUnit #MafiaFirea

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 18 iunie 2020

 

„În urmă cu două săptămâni, conferinţa mea de presă a fost bruiată de viceprimarul Capitalei şi în urmă cu câteva zile o altă conferinţă de presă pe care am avut-o a fost bruiată de angajaţii şi de maşinile de la Serviciul de Salubritate al Primăriei Sectorului 5 care s-au învârtit şi claxonat în jurul conferinţei de presă. Sunt două problemele aici. O problemă politică, pe care trebuie să şi-o asume PSD Bucureşti şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, pentru că e vorba de cine este până la urmă proprietarul domeniului public. Proprietarul domeniului public suntem noi, toţi cetăţenii, care avem voie să desfăşurăm orice fel de manifestare pe domeniul public care ne aparţine, domeniul public nu este moşia primarului în funcţie sau a subordonaţilor lui. În al doilea rând, dacă vorbim de o companie care aparţine Sectorului 5 şi care este plătită din banii noştri, ce face această societate e o chestiune care ne priveşte pe toţi pentru că este vorba de bani publici”, a declarat, luni, Nicuşor Dan.
Candidatul PNL la Primăria Capitalei a cerut preşedintelui PSD Bucureşti, Gabriela Firea, să spună dacă se delimitează de acţiunile care au avut loc împotriva sa. 

 

Comentează pe FACEBOOK