duminică 14 iulie 2024

Covid-ul din Antene miroase urât

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Îmbolnăvirile pe bandă rulantă de coronavirus ale vedetelor trustului Intact nasc tot mai multe controverse. Mai exact, contaminarea în masă de la emisiunea „Te cunosc de undeva” ridică multe semne de întrebare. La fel de bizară este și comunicarea dubioasă a celui ce a preluat cazul, unicul și inconfundabilul Mihai Gâdea.

Scurt și la obiect, haideți să vedem de ce se nasc suspiciuni. De cum a izbucnit focarul în Antena, Gâdea a fost comunicatorul principal. El a decis ce să ne spună și ce nu. De la el am cam aflat cine e depistat pozitiv, cum sunt vedetele și alte detalii de culise. Așa am înțeles cu toții că Marcel Pavel, de exemplu, i-ar fi dat virusul Ozanei Barabancea, vedeta care de câteva săptămâni încoace luase taman acel virus în derâdere. Cel puțin așa se manifesta pe Facebook.
Ei bine, bomba vine tot de la Gâdea, care ne-a dezvăluit aseară că Barabancea, Marcel Pavel și ceilalți ar fi luat virusul de la o persoană pe care au identificat-o, dar al cărui nume nu ni-l poate zice. Deci despre toți ceilalți am putut afla, au fost toți puși la zid de presă, au fost făcute scenarii pe spatele lor, dar despre „pacientul Zero” din trustul Intact nu putem afla?! De unde a apărut și cui folosește secretomania asta?
Senzația mea este că băieții din Antene ne iau de proști. Și am să vă dau cea mai bună dovadă. Vorbim de trustul care s-a dedulcit cel mai tare la cașcavalul guvernamental pentru presă implicată în lupta anti-Covid. Mai exact 3,5 milioane de euro! De banii ăștia, Antenele ne fac capul mare cu mesajele de așa-zis interes public. Ne învață să purtăm masca, să ne distanțăm social, să ne spălăm, etc. Dar taman ei, care dau acele mesaje pe bani grei au ignorat total măsurile cu pricina și s-au contaminat la serviciu de mama focului! Pai cu asta cum rămâne?! Care mai e mesajul social trimis pe banii guvernului Orban?
Despre partea cu îmbolnăvirile vedetelor și controversa iscată pe seama întregii povești, vă las pe dumneavoastră să trageți concluziile…

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro