sâmbătă 2 martie 2024

S-a spart buba Covid la Spitalul Colentina

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ancheta Jurnalist.ro în care spuneam că la spitalul Colentina din Capitală bolnavii sunt obligați să moară doar de Covid se confirma integral. Medicii de acolo rup acum tăcerea și susțin că nu sunt lăsați să trateze pacienții cu alte boli, în afară de coronavirus. Mai exact, fie că au sau nu simptome, dacă sunt depistați pozitiv Covid, pacienții nu mai sunt tratați de alte boli. Pentru bolnavii de cancer, spre exemplu, acest gest înseamnă ucidere cu premeditare..

Un protest semnat de medici și asistenți din Colentina scoate la iveală un adevăr crunt. Unitatea cu 867 de paturi tratează în prezent mai puțin de 100 de persoane asimptomatice cu coronavirus. Care oricum sunt acolo pentru alte boli grave, pentru care nu primesc tratamentul corespunzător. Cel mai edificator caz este cel al unui bolvav de cancer stomacal, ce se stingea încet în Colentina, primind doar paracetamol pentru Covid-ul ce nu se manifesta nicicum. Aveți aici întreaga poveste de la vremea aceea:

https://jurnalist.ro/bolnav-de-cancer-obligat-sa-moara-de-covid/

Revenind la situația actuală, protestul de care vorbeam a fost semnat de peste 300 de persoane. Acestea susțin că: „Spitalul a depus de peste o săptămână documentația pentru obținerea avizului temporar de funcționare la DSP, eliberarea acestui document întârzie nejustificat, invocând-se mereu alte pretexte. Pentru cei 100 de asimptomatici internați acum, spitalul este în continuare blocat. Strategia este profund periculoasă pentru pacienți, dar și costisitoare pentru spital și pentru sistem”.

Vă reamintim faptul că la vremea publicării anchetei jurnalist.ro despre pacienții asimptomatici de la Colentina, reacția actualei conduceri a spitalului a fost una cel puțin dubioasă. Directorul medical părea că nu cunoaște nimic, în vreme ce pacienții din spital strigau cu disperare după ajutor.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro