duminică 14 iulie 2024

Noi acuze în coaliție: ‘PSD potențează AUR/Cum se manipulează în masă’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Liderul PNL Robert Sighiartău acuză, vineri, PSD că „potențează AUR nu numai prin lipsa de tact politic, dar și cu intenție”. Declarația acestuia vine la o zi după ce liberalii au propus o delimitare de „partidul toxic AUR„.

PLX 145, acest proiect de lege având ca scop prevenția, în primul rând definește riscul de separare al copilului de familie (art.3f) și inventează un număr exagerat de situații ipotetice, neexplicate suficient de bine, prin care ar apărea un risc de separare de familie al copilului”, scrie Sighiartău pe pagina de Facebook.

Iar liberalul dă mai multe exemple. „Ex. Art.5c: „Unul sau mai mulți copii care au revenit în țara de origine după o experiență de peste un an de migrație.”Ex. Art.4.a: „Situația economică și condițiile de locuit precare existente în mediul său familial și/sau în comunitate, respectiv situație de risc de sărăcie monetară sau sărăcie extremă.”Ce înseamnă, exact, „precare”? Cum se compară și cât cântăresc în decizie condițiile din mediul familial și cele din comunitate? Ce înseamnă „risc” de sărăcie?!”, completează vicepreședintele PNL pentru relații externe.

Faptul că legea NU prevede acordul părinților atunci când se propune un plan de servicii pentru copii este grav” a mai arătat Sighiartău.

Deputatul explică faptul că amendamentele sale nu ar mai fi fost discutate. „Dl. Solomon a trecut legea pe repede înainte. Din păcate, felul în care a fost gestionat acest proiect a dat apă la moară celor de la AUR și a creat tot acest balamuc național. Intenționat sau nu, urmează să vedem”, mai arată vicepreședintele PNL.

De ce zic „intenționat”? Sunt tot mai multe elemente care ne arată că PSD potențează AUR nu numai prin lipsa de tact politic, dar și cu intenție, pentru a ajunge în turul 2 la prezidențiale anul viitor”, conchide Sighiartău.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro