duminică 14 iulie 2024

Un nou incident de securitate la Parlament

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un nou incident de securitate a avut loc vineri la Parlament, după protestul AUR de miercuri, când o reprezentantă a partidului a încercat să intre în Camera Deputaților cu patru gloanțe în geantă.

Vineri, doi bărbaţi de 71 şi 74 de ani, care urmau să participe la o conferinţă dedicată revoluţionarilor, au fost prinşi la intrarea în Palatul Parlamentului cu arme albe – un box metalic şi cuţite tip briceag, ei fiind duşi la audieri.

„La data de 12.05.2023 , Sectia 17 Politie a fost sesizata de ASP Galiceanu cu privire la faptul ca la intrarea C1 in Palatul Parlamentului lucratorii din cadrul SPP, în urma controlului de securitate, au găsit obiecte interzise la deținere asupra numiților P.A.,  un box metalic, respectiv Ț.F., două cuțite tip briceag. Aceștia au calitatea de revoluționari și urmau să participe la Conferința Naționala Pentru Demnitatea Revoluționarilor din Decembrie 1989, ce se desfășoară în incinta Palatului Parlamentului, în sala “Nicolae Iorga”.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității, unde urmează să fie preluate pentru stabilirea situatiei de fapt. Ultima persoana a facut afirmatia, iritat fiind de control, ca si acasa detine o ,,grenada”. Continuam verificarile”, a transmis Poliția, potrivit Digi24.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro