luni 17 iunie 2024

Noi președinți la Camera Deputaților și la Senat

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Marcel Ciolacu a anunțat că săptămâna aceasta ar putea fi aleși noi președinți la Camera Deputaților și la Senat.  În acest moment, Camera are un președinte interimar – Sorin Grindeanu, iar la Senat conduce Anca Dragu (USR).

„O să propun ambele variante, care partid va da primul premier și care sunt condițiile și ce negocieri au avut loc. Cel mai important e ce au românii de câștigat, faptul că se termină o instabilitate politică generată de vechea guvernare de dreapta”, a declarat Ciolacu, înainte de începerea unei noi ședințe în PSD.

Întrebat dacă marţi va fi votat noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, social-democratul a transms: „Există un caldendar şi e posibil acest lucru. Şi un nou preşedinte la Senat. Să vedem ce hotărâm”.

Acesta a precizat că după consultările de la Cotroceni de azi va urma o nouă ședință în PSD, în care vor fi discutate propunerile de miniștri.

„Urmează, după consultările de la Cotroceni, să avem altă şedinţă unde discutăm şi titularii ministerelor”, a mai transmis acesta. Anterior, Ciolacu a declarat că există două liste de miniştri asupra cărora au convenit liderii PSD, PNL şi UDMR în cadrul negocierilor, în funcţie de numele premierului. 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro