duminică 21 aprilie 2024

Oferta CEC Bank pentru depozite la termen

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

CEC Bank, banca românilor, vine la finalul acestui an cu o ofertă generoasă pentru depozitele pe care clienții săi le pot face. Este vorba de depozitele în lei, în valută și cele pentru copii. Fiecare dintre acestea poate fi o oportunitate pentru dumneavoastră, din acest motiv să sfătuim să vă îndreptați atenția către specificul acestora.

Depozitul în lei vine cu 8,20 % dobândă anuală la depozitul online pe 1 an și 8,70% la cel pe 3 ani constituit online. Banii dvs sunt în siguranță. Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate prin lege, de FGDB. Prin Internet și Mobile Banking poți economisi oricând și de oriunde.

Puteți deschide depozite în euro și dolari. Puteți opta între termenele disponibile: 1 lună, 3 luni, 6 luni sau 1 an. Suma minimă este 200 eur/USD, iar comisionul de retragere în ziua scadenței este ZERO. Se poate opta pentru prelungirea automată.

Depozitele pentru copii vă dau posibilitatea de a pune bani deoparte pentru un viitor mai bun pentru copilul tău. Aveți dobânzi atractive la depozite: 8,00% pe an, la lei și 1,5 % pentru EURO.

Pentru detalii suplimentare despre oricare dintre aceste 3 produse, puteți intra pe www.CEC.ro, la secțiunea Depozite

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro