Omul care a aruncat în aer Țăndăreiul

Omul care a aruncat în aer Țăndăreiul

Omul din acest filmuleț are un rol esențial în ceea ce s-a întâmplat astăzi cu orașul Țăndărei. Ministrul de Interne a citit ordonanța militară 7, prin care acest oraș a fost complet închis din cauza coronavirusului.
Stupefiant este faptul că individul din imagini mai are încă acces la telefon, contul său de Facebook este funcțional, iar sceleratul cu pricina face încă postări. Priviți și trageți singuri concluziile după ce vedeți cele 2 mesaje complet diferite ce s-au viralizat în ultima vreme!
Problema care se pune se leagă de dubla măsură a autorităților. Presa serioasă este permanent avertizată să nu exagereze, să nu inducă panică, să asculte doar sursele guvernamentale, etc. Au fost închise o serie de site-uri care ar fi făcut fake news. Ni se transmit mereu statistici și informări legate de măsuri drastice și amenzi aplicate. Iar individul din filmare, pe numele său Literaș Eduard are încă telefon asupra sa în salonul unde este internat cu Covid19. Omul transmite mesaje, face filmulețe și aruncă în aer comunitatea din care face parte. Întreb și eu, de pe margine, asta nu e dublă măsură? Sancțiunile statului sunt altceva decât apă de ploaie? La fel va fi și în cazul fostului șef de la poliția Capitalei, care a îmbolnăvit prin inconștiența sa peste 50 de oameni?! Înțeleg că ultimul e bine-sănătos și se pregătește să plece liniștit acasă, iar dosarul său penal va pleca la instanță când va da Dumnezeu…

Comentează pe FACEBOOK