miercuri 7 iunie 2023

Oney oferă clienților evoMAG o soluție de split-payement inovativă

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

Oney, expert în soluții de plată, credit de consum și produse financiare, și evoMAG, unul dintre liderii în comerțul electronic din România, au încheiat un parteneriat care le oferă clienților evoMAG acces la o nouă metodă de plată în 3 sau 4 rate cu cardul lor de debit, denumită „3x4x Oney”.

3x4x Oney este o soluție de creditare omnichannel în 3 sau 4 rate, prin card bancar de debit, disponibilă atât la achiziții online cât și în magazine fizice. Simplă, rapidă și sigură, soluția de creditare 3X4X Oney le permite magazinelor online creșterea vânzărilor și a valoarii medii a coșului de cumpărături.

Pentru a efectua o plată în 3 sau 4 rate accesând această soluție, clientul poate utiliza propriul card de debit, emis de orice bancă sau instituție financiară din România, nefiind necesar un nou card. În momentul în care clientul inițiază plata pentru comanda plasată pe site-ul evoMAG poate opta pentru produsul „3x4x Oney” și alege numărul dorit de plăți lunare – 3 sau 4 luni. În câteva secunde, cumpărătorul primește răspunsul final, iar comanda este plasată cu succes.

evoMAG a ales să colaboreze cu Oney pentru soluția de plată „3x4x Oney” pentru a oferi clienților o cât mai bună experiență de shopping și acces la variate opțiuni de plată care să se plieze cât mai bine pe nevoile acestora. Avantajele soluției de plată „3x4x Oney” sunt următoarele:

• Viteza: solicitarea clientului este primită și procesată în câteva secunde, iar plata primei tranșe se realizează imediat, din fondurile disponibile pe cardul de debit utilizat.

• Securitate: clientul își folosește propriul card. Acest lucru este benefic, deoarece nu este necesar un alt card pentru a finaliza tranzacția, iar plata se face precum o plată clasică online. Securitatea soluției este asigurată de către OneyTrust, dar și expertizei lor în profilarea digitală și în lupta împotriva fraudei.
Simplitate: nu este necesară identificarea utilizatorului sau o dovadă a identității sau a venitului.
În parteneriat cu evoMAG, Oney le oferă consumatorilor români o soluție de plată unică – „3x4x Oney”. După Franța, Spania, Portugalia, Italia, Belgia și Germania, România a devenit în 2020 a șaptea țară în care Oney oferă consumatorilor această soluție de split payment.
 
„Anul 2021 s-a dovedit a fi un an plin de provocări și încercări, dar suntem mândri să anunțăm că misiunea noastră,  de a oferi consumatorilor români cea mai bună soluție de plată care le oferă puterea de a-și îmbunătăți viața de zi cu zi și de a consuma mai bine, este posibilă și datorită parteneriatului cu evoMAG. Suntem încântați și onorați să oferim soluția noastră de plată în rate „3x4x Oney” consumatorilor români, de data aceasta în parteneriat cu evoMAG, un jucător cunoscut în domeniul comerțului electronic. Colaborarea cu evoMAG constituie un pas important, deoarece ne ajută să continuăm dezvoltarea noastră europeană oferind consumatorilor și comercianților o soluție simplă, dar și adaptată noilor nevoi de cumpărare”, a declarat Jean-Michel Goncalves, directorul general al Oney Finances, o filială a Oney Bank.
„Suntem permanent preocupați să oferim clienților noștri o cât mai bună experiență de shopping și acces la variate opțiuni de plată care să se plieze cât mai bine pe nevoile acestora, respectând, totodată, planul nostru de acțiune strategic, ce vizează identificarea de parteneri puternici şi importanți care pot să ofere un avantaj clienților evoMAG. Iar parteneriatul cu Oney se înscrie exact în această direcție și ne dă posibilitatea să oferim o nouă soluție pe care clienții noștri o pot accesa simplu și rapid, mai ales în contextul în care, în ultimii doi ani, numărul  celor care fac achiziții în rate de pe evoMAG.ro a crescut cu 20 – 25%”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro