Orban acuză “epurări de tip stalinist” la PNL Timiș

Scandalul din PNL Timiș se amplifică. Președintele partidului, Ludovic Orban, a declarat, joi, că acolo au loc „epurări de tip stalinist” în care membri care și-au anunțat susținerea sa sunt dați afară.

„E revoltător ce se întâmplă acolo. Acolo sunt epurări de tip stalinist. Au fost suspendați din funcție aproape 20 de membri ai PNL, membri importanți, care au participat la toate campaniile, care au contribuit la rezultatele bune obținute la nivelul județului. Acolo se aplică cine nu este cu mine e dat afară și nu are voie să participe la procedurile de vot”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Ziare.com

„În Timișoara am avut o conferință municipală convocată chiar de conducere. La județul Timiș s-a brevetat ca președintele municipal la județ este și președinte interimar la municipiu. El a convocat conferința municipală din 3 iulie și tot el a vrut să o anuleze. Gândiți-vă ce s-ar întâmpla dacă se convoacă Congresul și mie nu-mi convine care e raportul de forțe iar eu anulez convocarea și îi trimit acasă pe colegii mei. Așa ceva nu e acceptabil”, a conchis liderul PNL.

Scandalul de la PNL Timiș vine după ce conducerea interimară a organizației județene a desființat singurul Birou politic al PNL Lugoj.

Comentează pe FACEBOOK