Cîțu și Drulă, dispute aprise după incidentele feroviare

„Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a scris premierul Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook. Mesajul premierului vine după reacția nervoasă a directorului CFR care a fost întrebat despre situația unor copii blocați 8 ore într-un tren, în câmp.

Amintim că Ovidiu Vizantea reacționat iritat când a fost întrebat de ce nu s-a găsit o soluție pentru cei 30 de copii care au stat opt ore în tren.

„Și de ce mă întrebați pe mine?”, a răspuns Vizante.

Ministrul Transporturilor îl apără însă pe Vizante. Cătălin Drulă a spus la Antena 3 că Ovidiu Vizante nu a dormit toată noaptea și a lucrat pentru a găsi soluții în vederea remedierii situației.

Ulterior a revenit cu un mesaj și directorul CFR, care se scuză pentru reacția avută, dând vina pe oboseală.

„A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înțeleagă că aș fi indiferent la disconfortul pasagerilor”, explică directorul CFR Călători.

Amintim, de asemenea, că noaptea trecută a avut loc și un accident feroviar. Mecanicul trenului de marfă care a provocat un accident cu un alt marfar staționat  la Fetești avea o alcoolemie de 0,4 în aerul expirat.

Comentează pe FACEBOOK