vineri 21 iunie 2024

Parcul ”T. Arghezi”, ce va avea parcare supraetajată, prinde contur

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Pregătiri pentru cel mai nou parc din București, ce va fi construit în carierul Berceni din Sectorul 4, în locul unui teren unde se aruncau la întâmplare gunoaie.

Parcul Tudor Arghezi, cu parcare supraetajată și centru cultural, începe să prindă formă, a anunțat primarul Daniel Băluță pe pagina de Facebook, text însoțit de imagini cu derularea lucrărilor.

Întins pe o suprafață de 27.000 mp, parcul se află la intersecția bulevardului Metalurgiei cu strada Drumul Dealul Bisericii. Parcul, pe care PS4 îl descrie ca pe unul ultra-modern, cu zone de agrement și de promenadă, este ridicat în locul unui teren viran, devenit în timp, depozit de gunoaie, și care a fost expropriat.

În total, amenajarea costă circa 40 milioane lei.

”Plantăm în continuare pomi, electricienii montează cablurile pentru iluminat, iar colegii de la Totul Verde realizează instalațiile de udare automată și pregătesc spațiile verzi. În același timp, lucrăm la fundația parcării supraetajate care va deservi acest obiectiv.”, precizează, miercuri, 27 aprilie, primarul Daniel Băluță.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro