marți 28 noiembrie 2023

Partidul lui Dragnea „a înghițit” filiala AUR Constanța

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Scandal mare între Alianța pentru Patrie, partid în spatele căruia se află Liviu Dragnea, și AUR. Alianța pentru Patrie a anunțat că și-a alipit mai multe filiale ale AUR din Constanța, George Simion afirmând că, de fapt, membrii acelor filiale nu mai reprezentau doctrina lor politică.

„Azi, 23 Noiembrie, 2021, la sediul Organizației Județene Constanța a APP, a fost semnat protocolul de fuziune, prin absorbție, a unsprezece filiale locale ale AUR-Constanța. Astfel, organizațiile AUR din municipiul Constanța, din orașele Techirghiol și Negru Vodă, și din comunele Albești, Corbu, Rasova,T opraisar, Ostrov, Cobadin, Agigea și Lumina au intrat în componența structurilor corespunzătoare ale Organizației APP Constanța.

Prin protocolul semnat, doamna Anișoara Afloroaei, fost președinte AUR, la nivelul județului Constanța, a devenit vicepreședinte al Organizației APP Constanța. În comitetul județean APP Constanța au mai primit funcții de conducere următorii membrii AUR: Coadă Sorin, Tiberius Simion și tânărul antreprenor Bogdan Matiș.

Membrii APP- Constanța le-au urat bun venit noilor lor colegi, înțelegând că unirea patrioților este o necesitate în aceste vremuri de dezbinare generală”, au transmis Alexandru Raj Tunaru (AUR) și Ilie Neacșu (APP), potrivit NewsWeek.

AUR a dat o dezmințire susținând că cei care au plecat au fost, de fapt, dați afară.

„În acest caz este vorba de persoane care s-au autosuspendat sau și-au dat demisia din partidul AUR, apoi au aderat la APP. Persoanele care au aderat acum la APP nu mai reprezintă AUR de ceva vreme. Alianța AUR cu APP nu există”, transmite AUR.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro