duminică 26 mai 2024

Pensionarii Penitenciarului Iași ridică sute de kilograme la sală

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Materialul de mai jos ar putea fi realizat doar pe modelul celebrei rubrici „No Comment” a postului de televiziune Euronews. În ceea ce urmează veți vedea niște fotografi ale unor domni, foști angajați ai Penitenciarului Iași, care s-au pensionat înainte de termen. Unii dintre ei au ieșit din sitem pe caz de boală, alții au folosit chichițele sistemului, pentru a se retrage în viața liniștită a celor ce primesc pensie. Desigur, vorbim de pensie specială. Sau ocupațională, ca să nu-i supărăm pe unii…

Vom prezenta imagini cu 3 dintre acești domni pensionari, care au decis că după anii istovitori de muncă în sistemul penitenciar din România, merită o perioadă de odihnă. Vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți singuri concluziile și să răspundeți la întrebarea : Cui plătim noi pensie în țara asta?

 

 

Domnul din prima imagine se numește Sergiu Asibreiner și este pensionar medical la respectiva unitate. Acesta a lucrat la grupa de intervenție a penitenciarului.  În prezent este vedetă prin sălile de fitness și are un cont de Instagram admirat de multe doamne și domnișoare. Penitenciarul unde a lucrat ne-a comunicat că nu ne poate divulga pensia pe care el o încasează în prezent de la statul român. Sursele noasre ne-au informat că vorbim de circa 5.000 de lei pe lună.

 

Tare pe turnantă vine și Narcis Șerban, fost șef de grupă Intervenții la același penitenciar. Cumva, acesta a fost șeful lui Asibreiner. Nu știm dacă acea postură îi permite să ridice mai multe kilograme la sală, față de fostul său subordonat, însă din imagini pare că nu stă rău nici el. Acesta este domnul din dreapta, alături de niște parteneri de sală, ce s-au pozat și postat pe rețelele de socializare.

 

Există însă și ofițeri ce nu se regăsesc cu ridicatul de greutăți. Este cazul lui Marius Roman, de la mascați, care în prezent predă arta Taekwondo. Artele marțiale se pare că îi alină suferințele și stresul din anii de muncă activă, grea, din sistemul de stat.

Despre toți acești distinși pensionari, precum și despre alții ca ei, am cerut un punct de vedere penitenciarului Iași. Tot ce ni s-a spus a fost faptul că raporturile de muncă ale celor menționați au fost încheiate, iar orice altă înformație am dori despre ei, este considerată cu caracter personal și nu ne poate fi transmisă.

Ceea ce vă putem noi spune, este faptul că la penitenciarul Iași s-au petrecut multe lucruri dubioase, mai ales în perioada în care șed acolo era un domn Marius Vulpe. Acest domn a ajuns, pe finalul carierei și șeful suprem la Administrația Națională a Penitenciarelor. Iar despre faptele de „vitejie” ale acestuia, mai ales la penitenciarul Iași, vom mai vorbi…

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro