duminică 21 aprilie 2024

Piedone îi răspunde lui Ciolacu: Mi-am ocupat locul 1

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Cristian Popescu Piedone a declarat, joi, că nu are nevoie de susțonerea PSD-PNL pentru a câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei. Afirmația lui Piedone vine după e Marcel Ciolacu a spus că „sunt șanse zero” ca edilul sectorului 5 să fie susținut de coaliție pentru scaunul de primar general.

 

Piedone îi răspunde lui Ciolacu: Mi-am ocupat locul 1, mă gândesc pe cine să pun viceprimar. 

 

„Vestea îmi face viața mai luminată, se clarifică apele. Nu mă susține PSD. Ei spuneau în sondaje, că 60% din votanții PSD s-au săturat de sondaje sterile. Nu mă sperie, mă motivează merg până la capăt. E păcat că PSD nu a vrut o victorie. Ei s-ar fi ajutat, pe mine mă ajută cetățenii Bucureștiului. Credeți că România nu s-a săturat de politica de culise? 

Despre Piedone poți spune orice. Nu că e bun politician, dar e bun gospodar. Nu sunt narcisist. Le transmit celor de la PSD că voi avea susținerea mai multor partide. Nu știu – arici pogonici, partidul extratereștilor, nu numai PSD și PNL există în București.

Mi-am ocupat locul 1, eu mă gândesc pe cine să pun viceprimar. 

(Vă e frică de vreunul dintre candidați? De Firea, de Burduja?) Pe cine să bată măr Burduja? Fizic, intelectual, cu ce să ne bată? Infrastructura lui din spate poate veni cu diverse regii. Știu că sunt monitorizat. Nu mi-e frică de nimeni.

Cine e Gabriela Firea?

Eu cred în soacră-mea care are 84 de ani și face sondajul realității. Nu cred în niciun sondaj. Din cei 48% care sunt nehotărâți, 30% sunt ai lui Piedone”, a spus Piedone la Digi24.

Coaliţia se reuneşte, joi, de la ora 16.00, pentru a discuta despre lista comună la europarlamentare şi candidaţii la alegerile locale, în Capitală. 

Piedone, zero șanse să fie susținut de PSD-PNL la PMB

 

Cristian Popescu Piedone are „zero șanse” să fie susținut la Primăria Capitalei de coaliția PSD-PNL. Anunțul a fost făcut, joi, de premierul Marcel Ciolacu. Dacă PSD și PNL vor avea candidați separați, aceștia vor fi: Gabriela Firea și Sebastian Burduja. Dacă va fi candidat comun, nu va fi nici Firea, nici Burduja, a mai spus Ciolacu.

„PSD nu îl va susține pe Piedone la Primaria Capitalei și din discuțiile avute cu domnul Nicolae Ciucă nici PNL nu va sustine candidatura acestuia. Dacă mergem separat, PSD o va susține pe dna Firea. Deci dacă mergem separat sunt 2 candidați dna Firea si dl Burduja. Dacă e un candidat comun, în principiu, nu va fi nici dna Firea, nici dl Burduja”, a declarat joi premierul înaintea ședinței de Guvern, scrie Hotnews.

CITITI SI: Piedone: `Mă gândesc să fac o groapă pentru cei care mă sapă`

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro