luni 17 iunie 2024

PNL acuză PSD că lansează fake news-uri

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un nou scandal între PNL și PSD. Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a ieșit, marți, public și a spus că social-democrații se opun creșterii vârstei de pensionare. Mai mult, ei fac eforturile necesare ca să-i convingă și pe partenerii de coaliție de faptul că „echitatea se susține doar cu astfel de politici care sunt în favoarea salariaților”.

Raluca Turcan: PSD lansează fake-news-uri

Aceast proiect, însă, nu există, afirmă deputatul PNL Raluca Turcan.

„Comunicatul PSD referitor la dezacordul lor privind creşterea vârstei de pensionare lansează un fake news care va genera îngrijorare, pe care tot PSD ar urma să o exploateze politic. Am verificat din nou si nu ştie nimeni de existenţa vreunui proiect de creştere a vârstei de pensionare în România. Nu există pe nicăieri un asemenea proiect. Ma întreb atunci, de unde aceasta solicitare publica a PSD faţă de PNL?”, a scris Raluca Turcan, marţi pe Facebook.

Ministrul Boloș: Este prevăzută în PNRR creșterea vârstei de pensionare

Totuși, întrebat despre creștere vârstei de pensionare, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a precizat că este prevăzută în PNRR – termenul e 2035, menţionând că soluţia tehnică este la Ministerul Muncii, iar o decizie se va lua la nivelul coaliţiei de guvernare, având în vedere că este un jalon cu „extrem de mare impact” asupra populaţiei şi lucrurile trebuie „bine cumpănite”.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro