vineri 14 iunie 2024

Pogacar nu se oprește: Țintește spre succes și în Franța

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Tadej Pogacar, câştigătorul incredibil al Turului ciclist al Italiei, a declarat duminică seară că îşi doreşte să continue performanţa sa în vederea participării la Turul Franţei şi să realizeze o dublă neîncercată din 1998. El a afirmat că nu îşi va pierde determinarea şi va continua să meargă spre noi victorii.

„M-am simţit puternic şi bine conectat cu bicicleta pe parcursul acestor trei săptămâni. Sunt mulţumit de performanţele mele.” Acesta a declarat ciclistul sloven în conferinţa de presă de la finalul „Il Giro”. După o perioadă de odihnă, sunt hotărât să muncesc din greu pentru a progresa în continuare.”

După câteva zile de odihnă totală, voi continua munca treptat, încercând să-mi mențin nivelul de formă sau chiar să-l îmbunătățesc, a declarat el.

Pogacar
turul italiei ciclism

„Nu am avut încă timp să mă bucur, sunt atât de multe lucruri de făcut. Dar acum, tot ce-mi doresc este să ies cu băieţii la masă şi să sărbătoresc. Voi avea nevoie de câteva zile pentru a savura momentul și apoi totul va fi perfect”, a spus Pogacar cu entuziasm.

„Participarea la acest tur a fost o experienţă minunată, am apreciat enorm. Dar este încă prea devreme pentru a lua decizii cu privire la anul următor. Aşteptăm să vedem cum se vor desfăşura următoarele curse şi ce impact va avea Turul Italiei asupra lor, mai ales că după aceasta va veni Turul Franţei”, a declarat ciclistul sloven. Turul Franţei va începe pe data de 29 iunie la Florenţa, tot în Italia.

Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) a făcut istorie duminică când a câştigat Turul ciclist al Italiei la prima sa participare. În ultima etapă, belgianul Tim Merlier (Soudal Quick Step) a obținut o victorie impresionantă.

Pogacar a impresionat la „Il Giro” cu şase victorii de etapă, egalând recordul lui Eddy Merckx din 1973 şi stabilind un ecart neobişnuit faţă de locul doi din clasamentul general, ocupat de columbianul Daniel Martinez la o diferenţă de 9 minute şi 56 secunde.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Culin Valentina
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro