sâmbătă 25 martie 2023
spot_img

Portretul psihologic al fraţilor Tate: ‘Niște nefericiți’

CITEȘTE ȘI:

spot_img

Afirmațiile îi aparțin lui Tudorel Butoi, psiholog criminalist. Acesta a explicat La Antena 3 CNN, , în emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3 CNN caracteristicele şi implicațiile psihologice ale afacerii fraților Tate, dar şi pericolele la care se expun tinerele care aleg să facă videochat.

„Frații Tate, nişte nefericiți. Ar fi putut să aibă un alt demers. Existența lor într-o societate concurențială, care le dă dreptul tinerilor, generațiilor lor, să pună în act din astea creații inteligente, propuneri de a concura pe o piață, de a te duce într-o zonă de siguranță financiară, de a putea să-ți demonstrezi valoarea, clasa, etc.

Pe procedee și realități li se spune licite sau dezirabile. Adică licite care respectă legile comunității și dezirabile care sunt plăcute de la plăcere în societate.

Păi, tu vii și arunci prin preocupările tale, în primul rând un val de tristețe și de nenorocire. Pentru că după ce se sting luminile videochatului, fetele acestea, care și ele ar fi meritat o soartă mai bună, se trezesc de-abia acu dezbrăcate.

Când s-au stins luminile, au căzut paietele, s-au oprit camerele și ajung în goliciunea lor de materiale consumabile.

Cum schimb hârtie igienică, mopul, eu știu, mătura, vin altele. Pentru că acolo, în stabilimentul respectiv, fetelor le era stimulate independența de a crea filme, de a-și face singure scene de videochat, dar permanent să-și îmbunătățească lucrurile.

Dar unele din ele n-aveau creativitatea necesară și le certau fraţii Tate. Deci le cam certau, le cam sancționau, le cam spuneau să părăsească corabia. Şi unde să se ducă?

Acum intrăm într-o zonă dură, socială. Unde să se ducă, mă, când multe din ele n-au număr la poartă, n-au acoperiș deasupra capului, n-au profesie, n-au inserție socială și așa mai departe.

Și-au descoperit, prin procedura loverboy că pot să pună în joc, atenție, prestația sexuală ca marfă. Îți prestez sexual, îmi dai, îți prestez sexual, am un profit etc. Și atunci se umflă cât mai mult și mai exhibiționist maniera de prezentare a sexului ca marfă.

Un bărbat vero, că ne ascultă oamenii, nu se uită mă la naivitățile astea, la copilăriile astea, la videochat.

Ești bărbat, ai acostat fata care îți place, o inviți pe terasă, o inviți la un whiskey, la o cafea aromată și discuți cu ea problemele care sunt între voi doi pentru a putea să înaintezi pe o scară de afect, erotism, iubire, încredere, plăcere sexuală cât se poate, fără niciun fel de probleme, fără să mă scălămbâiesc, mă, sub reflectoare și să fac tot felul de nenorociri, de orgii.

Trebuie să fii diliu și tu privitorule, să ai niște necesități hedonice în zona aceasta nesatisfăcute. De asemeni, poți să ai blocaje emoționale”, a spus Tudorel Butoi.

Foto: captură Digi24

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro