luni 17 iunie 2024

PMB a început modernizarea peroanelor de pe linia 41

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă marţi că Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti a început lucrările de modernizare la peroanele liniei de tramvai 41 de la staţia Braşov, iar de luni, 1 august 2022, va demara execuţia peroanelor staţiei Orşova. Conform graficului de lucrări, urmează peroanele staţiilor Agronomiei, Parc Drumul Taberei, Caşin.

”Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti a început lucrările de modernizare la peroanele liniei de tramvai 41 de la staţia Braşov, iar de luni, 1 august 2022, va demara execuţia peroanelor staţiei Orşova. Conform graficului de lucrări, urmează peroanele staţiilor Agronomiei, Parc Drumul Taberei, Caşin”, spune primarul. 

Pe durata desfăşurării lucrărilor, tramvaiele nu vor opri în staţiile la care se lucrează, mai afirmă primarul în postare. 
Modernizarea celor 14 peroane de pe linia tramvaiului 41, care necesită adaptarea la noile tramvaie Imperio produse de Astra Vagoane, au o valoare de aproximativ 4.500.000 lei fără TVA, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 4 luni, plus 2 pentru recepţie.
Lucrările presupun extinderea peroanelor, accesibilizarea pentru persoanele cu dizabilităţi, instalarea de garduri de protecţie pentru călători, semne de circulaţie, mobilier urban, mai menţionează edilul. 
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro