luni 22 aprilie 2024

PSD vrea să mergă pe mâna lui Firea la Capitală

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu a declarat că există posibilitatea ca PSD și PNL să aibă candidați separați la Primăria București iar pentru social-democrați, Gabriela Firea este prima opțiune pentru candidatură.

PSD vrea să mergă pe mâna lui Firea la Capitală

PSD și PNL nu au găsit un candidat la Primăria Capitalei care să fie votat de alegătorii ambelor partide. aAstfel, ar putea merge fiecare cu candidatul lui pentru această funcție. Pentru social-democrați Gabriela Firea este prima opțiune. O decizie va fi luată joi.

„E o direcție care s-a creionat mai accentuat în această seară pentru că, uitându-ne la cifre, mi se pare că e direcția de urmat. Din păcate, nu reușim să tractăm electoratul celuilalt partener către un candidat unic și lucrul ăsta face să ne gândim foarte serios să mergem cu candidați separați.

(…) Pentru PSD, Gabriela Firea este numele care se califică în această situație.

Va trebui să ne uităm foarte atent și la ce se întâmplă în sectoare. Peisajul electoral din București e foarte complicat și atunci trebuie să fim foarte atenți la ce decizii luăm”, a spus Romașcanu la Digi24.

Foto FacebookGabriela Firea

Firea: PSD Bucureşti a decis să susţină candidatura mea pentru Primăria Capitalei

Senatorul PSD Gabriela Firea anunţă, la finele lunii februarie, că Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, în unanimitate, să susţină candidatura sa pentru funcţia de primar al Capitalei.

„Mulţumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucureşti care au decis, prin vot în unanimitate, să susţină candidatura mea pentru Primăria Capitalei. Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea oraşului, pentru oamenii care sunt abandonaţi de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată”, a scris Firea pe Facebook.

Nicușor Dan: Piedone, viitorul primar general, potrivit sondajelor

Nicușor Dan a publicat, luni, pe pagina sa de Facebook un sondaj realizat la comanda sa în care se arată că majoritatea bucureștenilor îl vor viitor primar general pe Cristian Popescu Piedone, edilul Sectorului 5.

Foto FacebookCristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone (PPUSL) ar obține un scor de 40,4% pentru funcția de primar general, arată un sondaj realizat în perioada 2-9 martie la comanda lui Nicușor Dan. Actualul primar se clasează pe locul 2, cu 39,3%. Fostul primar general, Gabriela Firea, care a anunțat că dorește să candideze, nu apare în sondaj. Sebastian Burduja (PSD-PNL) are 16%, Diana Șoșoacă 2,4%, iar Mihai Enache (AUR) – 1%.

CITITI SI: Piedone, despre candidatura lui Firea la PMB: Nu pot să o susțin, orice cal devine gloabă

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro