duminică 14 august 2022
spot_img

Rareș Bogdan, atac dur la Nicușor Dan

Must read

spot_img

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, îl avertizează pe primarul general Nicușor Dan că „nu mai e singur pe teren”, cerându-i să se consulte cu PNL și USR PLUS pentru a pune capăt scandalului din jurul adoptării bugetului Primăriei Capitalei.

În același context, liderul liebral îi amintește lui Nicușor Dan că a câștigat alegerile “datorită celor trei forțe din jurul său”.

„Nicușor Dan trebuie să învețe că nu mai e singur pe teren. A câștigat datorită celor trei forțe din jurul său și trebuie să învețe să comunice.

Trebuie să se consulte: Nu e un loc al orgoliilor. Altfel, bucureștenii oricâtă răbdare ar avea, la un moment dat și-o vor pierde și vor face comparații. În același timp nu trebuie văzută vina în privința celor care au blocat adoptarea bugetului. Dialogul și jocul în echipă va rezolva această problemă”, a declarat Rareș Bogdan, la Digi24.

Probleme mai “complicate” în adoptarea bugetului lui la Iași, acolo unde primarul Mihai Chirica este urmărit penal, iar șeful CJ, Costel Alexe, este și el inculpat într-un dosar penal.

 „La Iași e infinit mai grea situația. La un moment dat, dacă lucrurile nu poat fi tranșate acolo, o vom duce noi, PNL, în următorul birou național. În coaliție suntem oameni raționali”, a afirmat Rareș Bogdan.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro