Rareș Bogdan: Chiar am înnebunit cu toții în România?

Rareș Bogdan: Chiar am înnebunit cu toții în România?

Guvernul PNL are instrumentele “amputate”, în acest moment, de a controla COVID, pentru că “PSD și anexele sale lălăie sau blochează legea în Parlament pe motiv de încălcare a drepturilor românilor”, declară europarlamentarul Rareș Bogdan.

Într-un atac dur la adresa social-democraților, lidrul PNL scrie pe Facebook că este de neconmceput ca “urmașii celor care au organizat mineriadele” să vorbească despre drepturile cetățenești.

“Blocajul Socialiștilor lui Ciolacu și compania protejează dreptul infectatilor cu COVID 19 de nu fi carantinati. (mii și mii de oameni)! Dar in ce fel, mie, ca cetățean încă neinfectat și milioanelor de cetățeni încă neinfectati. Parlamentul dominat de PSD si anexele sale îmi garantează dreptul de a fi sănătos?! Oare pe tertipuri politice e mai bine sa nu îngrădim minoritatea îmbolnăvita de COVID19 in detrimentul majorității cetățenilor sanatosi? “, transmite liberalul.

Totodată Rareș Bogdan se întreabă de de dorește PSD inversarea acestui raport, menționând că unul dintre scopuri ar putea fi electoral.

“Adică strict pentru ca partidul de guvernământ sa se erodeze? …. oare viitorii morți mai pot fi electoratul cuiva? Chiar am înnebunit cu toții in România?”, se întreabă Rareș Bogdan.

Potrivit noii legi CCR și a voinței PSD, românii giagnosticați cu Covid-19 au dreptuld e a fi externați la cerere sau chiar de a nu fi internați deloc, dacă sunt asimptomatici. Ei, însă, îi pot îmbolnăvi pe ceilalți, și nu de puțin ori Covid-19 a dus la deces.

“Protejam minoritatea și condamnam la posibila infectare toți romanii care poarta măști și se spală pe mâini sau se dezinfecteaza. Și care respecta toate regulile de distanțare medicală. Discriminăm 99 % din populație pentru a proteja restul…. Asta e inadmisibil și nedemocratic! PSD procedează întocmai ca in anii 2017-2019. Când drepturile celor putini, ce aveau probleme cu Legea, erau mai importante decât drepturile celor mulți și cinstiti.”, conchide Rareș Bogdan.

Comentează pe FACEBOOK