duminică 14 iulie 2024

Rareș Bogdan despre colegii din PNL: Sunt niște papagali!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

În cadrul unui interviu acordat în emisiunea „Insider politic” de la Prima News, europarlamentarul Rareș Bogdan transmite colegilor săi din interiorul PNL care îl contestă că aceștia „sunt niște papagali” și că, dacă ar ieși cu ei pe stradă ținându-se de mână, nimeni nu i-ar recunoaște.

Cu toate opoziția pe care o întâmpină în cadrul PNL, Rareș Bogdan afirmă că intenționează să candideze din nou pentru un mandat de europarlamentar.

Regăsiți o parte din interviul acordat de Rareș Bogdan, la Prima News, în cadrul emisiunii ”Insider politic”.

„Unii colegi vă cântă prohodul.

R.B: Dacă-i scoți pe stradă, nu-i recunoaște nici bunica lor. Deci cei care vorbesc sunt niște papagali care în viața lor n-au făcut absolut nimic și care s-au agățat de sigla PNL”

Vă faceți colegii papagali?

R.B: Unii, cei care mă contestă, da, sunt niște papagali. Problema lor e că eu, deși n-am ocupat o funcție de ministru, de președinte de cameră, de comisar european, în continuare sunt în top 3 politiceni PNL ca recunoaștere și credibilitate la nivel național, alături de Emil Boc și de Nicolae Ciucă. Așa au vrut oamenii. Asta-i viața! Eu voi veni din nou la Bruxelles.

Asta dacă vor colegii dvs.

R.B: Nu, domnule! Vreau eu să vin la Bruxelles și o să vin la Bruxelles.

Tot number 1?

R.B: Nu știu dacă o să fiu Number one, two, three sau four. Dar voi fi la Bruxelles pe listă pentru că au nevoie de mine, nu pentru că m-ar iubi toți, că nu mă iubesc toți. Pe ăștia nu-i recunoaște nimeni. Urc cu ei în avion și trebuie să-i trag de mână, să spun: “Vedeți că ăștia sunt colegi cu mine, deși sunt de 20 de ani în politică”. Au făcut cei de la USR un studiu despre încrederea în europarlamentarii români. Sunt pe primul loc. Pe doi e Terheș. Le place, nu le place, asta e viața. N-au ce face, au nevoie de mine. Ferească Dumnezeu să fiu eu în afară!”

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro