luni 17 iunie 2024

‘Răsare’ un nou partid – “Curaj pentru România”/ Cine l-a fondat

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Pe scena politică din România, cu un an înaite de alegeri, „răsare” un nou partid: “Curaj pentru România”.

În spatele acestei noi formațiuni politice se află fosta USR-istă Cosette Chichirău, care a demisionat în luna septembrie din partidul condus de Cătălin Drulă, și care se află acum în plin scandal cu Elena Lasconi și viceprimarul sectorului 6, Alexandru Gâdiuţă.

Printr-un mesaj postat pe Facebook, deputata anunță că partidul „Curaj pentru România” își deschide de luni porțile pentru înscrieri în toate județele României și în Bucuresti.

„De ce un alt partid? Pentru că te-ai săturat de candidați slabi, de impostură și promisiuni încălcate. Pentru că între incompetența guvernanților și haosul opoziției, ai nevoie de o opțiune politică sănătoasă. Pentru că vrei un partid asumat, organizat și responsabil. Pentru că vrei să-ți aduci aminte de ce iubești România.

Curaj pentru România înseamnă curajul să fim o națiune puternică. Să fim europeni nu înseamnă ca nu mai suntem români sau francezi sau germani. Înseamnă că participăm cu propria spiritualitate și cultură, cu valoarea muncii noastre la un efort comun de construire a unei civilizații bazate pe valori, principii și reguli.
Iubim România cu toată ființa. Oricât de dezamăgiți și obosiți am fi, suntem atrași inevitabil de viziunea unei țări puternice, care își atinge potențialul economic și geopolitic. După aderarea la NATO și UE, avem acum oportunitatea pentru un nou salt.
Acest salt este posibil dacă realizăm un nou echilibru între stat și privat, dacă investim în copii și tineri, dacă respectăm femeile și le punem în valoare, dacă investim pentru siguranța zilei de mâine și dacă renaștem patriotismul românesc. Aceste direcții sunt detaliate pe site-ul nostru. Așteptăm opiniile voastre„, scrie Cosette Chichirău pe facebook.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro