joi 22 februarie 2024

Revoltă în PNL:Chirica va fi candidat la Iași

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Organizația PNL Iași stă pe un butoi de pulbere. Biroul Permanent Judeţean al PNL Iaşi a aprobat, sâmbătă, candidatura lui Mihai Chirica la funcţia de primar al municipiului Iaşi, precum şi candidatura ministrului interimar al Mediului, Costel Alexe, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. În semn de protest, șeful organizației municipale a PNL, Marius Bodea, și-a dat demisia din partid, urmat de prim-vicepreședintele Etienne Ignat.

Liberalii care au demisionat sunt cei care în ultimii 3 ani s-au luptat la baionetă cu PSD-istul Mihai Chirica. După ce i-au contestat managementul, aceștia se văd puși acum în postura de a-i face campanie. Așa că au preferat să părăsească partidul.

Deși decizia legată de primirea în partid a lui Chirica ar trebui validată în Biroul Politic Național PNL, primarul „roșu” al Iașului a furat startul. Acesta a vorbit de invitația expresă pe care ar fi făcut-o Ludovic Orban, ca el să fie susținut de liberalii din județ. Înainte de a pleca definitiv din PNL, Marius Bodea a declarat că această mișcare „este o mare palmă dată liberalilor”. Se pare că acest ultim transfer din bucătăria PSD va face furori inclusiv în conducerea de la București.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro