sâmbătă 22 iunie 2024

Revoltător : primăria sector 6 plantează panseluțe în criză

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

 

Inconștiență criminală, hoție, prostie sau toate la un loc?! În plina criză sanitară, dar mai ales economică, unii edili aruncă în aer bugetele locale. Imaginile pe care jurnalist.ro vi le prezintă în exclusivitate sunt revoltătoare. S-a întâmplat în București, sâmbătă 21 martie, pe bulevardul Geniului. Echipe întregi de angajați ai Administrației Domeniului Public au fost scoase pe străzi, la plantat de panseluțe!!

Prognoza meteo spune că de luni va ninge, analiștii financiari prevestesc dezastrul economic, populația ar trebui să stea închisă în case, iar un primar de sector atâta poate. Cum poate justifica Gabriel Mutu cheltuirea nesimțită a banului public pe ceva de care nu are nimeni astăzi nevoie?! Elanul angajaților de la ADP este și el de neimaginat. Cu vestuțele lor galbene, inscripționate, oamenii stau în fund pe marginea trotuarului..

Jurnalist.ro a trimis o solicitare Primăriei Sector 6, pentru a ni se comunica despre ce costuri a fost vorba și cine a decis oportunitatea acestei investiții. Cum este weekend, am fost amânați pentru următoarele zile de lucru. Revenim cu detalii

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro