Revoluţia lui Orlando din PSD, abolită cu o funcție bine remunerată

Revoluţia lui Orlando din PSD, abolită cu o funcție bine remunerată

După ce și-au adresat cuvinte și acuze extrem de grele, Marcel Ciolacu și Eugen Orlando Teodorovici s-au împăcat. Marele eveniment a fost anunțat, amrți, 15 septembrie, de șeful PSD. Mai mult, cei doi și-au făcut și program comun de guvernare.

Potrivit surselor Adevărul, Ciolacu i-a promis lui Teodorovici un loc eligibil la alegerile parlamentare. Astfel, i-a închis gura fostului ministru.

„Ne-am făcut un program comun de campanie eu cu colegul meu Eugen Teodorovici. El va pleca în acest weekend la Piatra Neamţ, la domnul Arsene, şi va mai avea deplasări şi în Moldova. Am avut un proiect comun, Eugen a fost senator de Buzău, şi am pornit împreună cu Consiliul judeţean un proiect, celebrul pod de la Vadu Paşii, în cazul în care se mai întâmplă ceva cu podul de la Mărăcineni să fie o rută ocolitoare, astfel încât să nu se mai blocheze traficul către Moldova şi am hotărât să mergem împreună şi la Buzău la acest pod”, a anunţat Ciolacu, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD.

Amintim că Teodorovici l-a acuzat pe Ciolacu că a făcut blat cu PNL și că face de râs partidul, dar și că vrea să fure alegerile.

 

Comentează pe FACEBOOK