Roman îi cântă prohodul lui Orban

Deputatul PNL Florin Roman, l-a atacat dur pe Ludovic Orbn, despre care spune că și-a încheiat cariera politică. Propus de grupul PNL să preia interimar preşedinţia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Orban, Roman afirmă că fostul său șef s-a bucurat de simpatia PSD, că i-a furat ”munca lui Rares Bogdan la alegerile europarlamentare, a lui Klaus Iohannis la prezidenţiale, a primarilor liberali la locale”.

„Asta este filosofia unui om care îşi încheie marea lui aventura politica”, spune Florin Roman.

Potrivit lui Roman, ”nu poţi vorbi de onoare când tu îţi împroşti colegii zi de zi, îi ataci mizerabil, le faci dosare şi îţi bati joc de munca liberalilor”.

”Am refuzat pana azi sa-i răspund public lui Ludovic Orban, la atacurile neincetate de câteva luni la adresa PNL, a premierului PNL, a președintelui României și a liderilor PNL. Nu o sa-i răspund nici azi, pentru ca la cât rău a făcut in ultima perioada PNL, nici nu merita. Nici el, nici argații lui!

O sa transmit însă liberalilor adevărați care iubesc partidul, nu celor care sunt loiali unui om, câteva gânduri, pentru ca altfel, doar vocea ultimului mohican al unei generații politice eșuate se va auzi.
Am lucrat cot la cot cu Ludovic Orban. La greu! Ca la bine s-a înconjurat de țuțeri, cum ii place sa spună. Are meritul de a se știi folosi de oameni.
In privința PSD, îmi amintesc ca a ajuns premier PNL prin voturi ale parlamentarilor PSD, iar a doua oară a ajuns premier PNL fiind votat de PSD! Dacă nu este in stare sa mulțumească PNL și lui Klaus Iohannis, măcar sa mulțumească PSD, care l-a votat premier. Atunci, lui Ludovic Orban nu-i mirosea PSD. Drept dovada, după ce a ajuns premier nu a atacat niciodată PSD! Era prea ocupat sa înjure liderii PNL!
Au fost 4 luni de competiție interna in care a tocat zi de zi PNL! Făcând jocul PSD! Ne-a trădat in favoarea USR, la negocierea portofoliilor, cedând totul doar pentru ca el sa fie președintele Camerei Deputatilor! A făcut tot posibilul sa dărâme guvernul liberal. Se pregătește sa-și facă un partid de buzunar. Azi a demisionat! Zice el, ca din onoare!
Fals! A renunțat la ceva ce nu mai avea din momentul in care a pierdut președinția PNL intr-un congres cu 5000 de oameni, pe care el și l-a dorit! Nu noi!
Nu poți vorbi de onoare când tu îți împroști colegii zi de zi, ii ataci mizerabil, le faci dosare și îți bati joc de munca liberalilor. Nu poți sa furi munca lui Rares Bogdan la alegerile europarlamentare, a lui Klaus Iohannis la prezidențiale, a primarilor liberali la locale, spunând tu, Ludovic Orban, ca ai dus singur aceste batalii, doar tu și țuțerii tai! Unii veniți direct din simbria USR!
PNL a fost bun pentru Ludovic Orban doar cât timp a fost condus de el! Acum nu mai este bun, pentru ca nu mai e el! Asta este filosofia unui om care își încheie marea lui aventura politica!
Eu cel puțin îți spun! La revedere Ludovic Orban! PNL este unul singur, cu sau fără tine!”, a scris Florin Roman pe Facebook.
Comentează pe FACEBOOK