vineri 14 iunie 2024

Romașcanu (PSD), previziuni sumbre pentru Piedone

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, face o serie de previziuni sumbre la adresa lui Cristian Popescu Piedone. Liderul social-democrat spune că Piedone ar putea pierde atât Primăria Capitalei, cât și Primăria sectorului 5. Afirmațiile acestuia vin după ce edilul de sector a declinat invitația lui Marcel Ciolacu de a discuta despre o strategie comună, dar și despre o retragere a acestuia din cursa pentru Primăria Capitalei.

 

Romașcanu (PSD): Piedone poate pierde tot. Mai bine rămânea la sectorul 5

 

“Domnul Marcel Ciolacu a făcut o invitație publică, nu i s-a dat curs. Domnul Piedone este într-o situație delicată. Cel puțin din ceea ce văd eu. Pentru că la Sectorul 5 a intrat un candidat cu același tip de discurs și cu același tip de priză la public, este vorba de domnul Vanghelie, și tare mi-e frică că fiul domnului Piedone s-ar putea să nu câștige în absența tatălui. Iar domnul Piedone are o problemă la nivel de Capitală. Eu cred că o gândire mai atentă la cum să se poziționeze strategic ar merita să aibă domnul Piedone. Dacă crede că va câștiga la București, atunci fiecare își joacă șansa. Dar cred că e bine să se gândească și la ceea ce ar putea face cu adevărat bine și aceasta este munca la sector”., a spus Romașcanu pentru B1 TV.

Purtătorul de cuvânt al PSD, este de părere că Piedone riscă să piardă și Capitala, și primăria de sector.

“Cam așa rezultă din ce vedem acum și dacă ăsta e drumul, că dânsul a zis că nu are probleme, că se retrage la nepoți, dar nu știu cu fiul ce o să facă, e destul de tânăr. În ceea ce privește Capitala, lucrurile au fost foarte bune pentru domnul Piedone cât timp a fost singur. În general, când alergi singur pe un culoar e destul de greu să ieși pe locul 2. Acum s-a complicat un pic peisajul. Mă gândesc că o abordare a domnului Piedone ar trebui să fie foarte pragmatică. Nu mai este cel care va merge la câștig”., a mai spus Româașcanu.

 

Piedone, mesaj pentru Ciolacu: Văd c-ai mai albit. Eşti bine?

 

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, i-a transmis un mesaj ironic lui Marcel Ciolacu, în care îl întreabă dacă e bine pentru că observă că în ultima luna a cam albit. El a adăugat că l-ar invita pe liderul PSD la masă, să mănânce peşte împreună, însă îl serveşte cu usturoi şi „n-aş vrea să faci alergie”.

„Marcel, iar mi-aţi numărat steagurile? Am multe, ştiu! VĂ stresez, nu-i aşa? Stai liniştit! Am multe doar pentru că, vreme de 30 de ani, am muncit pentru oameni, am ascultat nevoile oamenilor, am rezolvat tot ce am putut din nevoile oamenilor şi am respectat mereu oamenii! De aceea am steaguri multe, Marcel! Dacă şi VOI veţi munci, cândva, pentru oameni, veţi avea şi voi steaguri pe casă! Momentan, salivaţi la ale mele, ca pisica la şuncă! Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Eşti bine?”, a scris Cristian Popescu Piedone, duminică pe Facebook

„Am văzut că îţi luaseşi doctor pe lângă tine, într-o vreme! ”, a continuat candidatul PUSL la Primăria Capitalei.

„Am crezut că ai niscaiva beteşug şi ţi-am urat, în gând, sănătate! Apoi, cred că ţi-a pus diagnostic greşit şi l-ai alungat! Că voiai regim cu trufe! Tu ştii! Să fii sănătos! Ţi-am zis că viaţa nu e matematică! Ai râs, te-ai împăunat şi te-ai apucat să faci combinări printre acoladele palatelor, disperat să-ţi rezervi pălărie potrivită pentru toamnă! Te-ai grăbit, aud vorbindu-se pe stradă! Zic oamenii că dacă erai isteţ, te alegeai cu pălărie bună chiar în vara asta! Ai mustăcit şi te-ai dat pe mâinile unor saltimbanci mitomani care trag mereu croială strâmbă! Ghinion! Pentru măsura ta, AVEAM un pălărier iscusit şi popular! Asta e…”, a completat Cristian Popescu Piedone.

El a adăugat că l-ar invita pe Ciolacu la masă, fiindcă se mănâncă peşte astăzi, însă îl serveşte cu usturoiu şi „n-aş vrea să faci alergie”.

„Astăzi se mănâncă peşte! Te-aş invita la masă, dar îl servesc cu usturoi, ca tot românul gurmand, şi n-aş vrea să faci alergie! Să fii sănătos! Apropo: degeaba ţi-ai pus la masă trufe degerate, că tot la parizer îţi este gândul!”, a conchis Piedone.

CITITI SI – Dan: Piedone e contracandidatul meu/Firea, doar 22% (sondaj)

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro