sâmbătă 22 iunie 2024

Satana a descins în sediul ministerului de Interne

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

România are încă multe categorii sociale blocate în paleolitic. Sediul ministerului de Interne a fost luat astăzi cu asalt de peste 100 de persoane la dezbaterea publică privind introducerea noilor cărți de identitate cu cip electronic. De la o dezbatere aplicată și tehnică s-a ajuns la veșnica invocare a necuratului, a Satanei și a cifrelor diavolului.

Preț de câteva ore, personaje ce s-au recomandat ca fiind reprezentanți ai diferitelor biserici și culte paralele BOR au atacat proiectul MAI de introducere a „buletinelor” viitorului. „Codul de bare ascunde cifrele Fiarei, 666, iar cei ce vor lua carte electronică de acest fel nu își vor mai găsi mântuirea”, a fost o frază spusă cu subiect și predicat în sediul MAI. Vreme de 7 ore, circul de la minister a fost unul de nedescris. Au fost și opozanți ai noțiunii de fotografiere, gest ce în opinia lor ar duce la subtilizarea sufletului. Asociații precum Digitalizarea României sau cea a Furnizorilor de Certificare n-au putut lua cuvântul ore bune, fiind obligate să asculte inepțiile unor așa-ziși laici..

Cărțile electronice de identitate ar trebui să intre în vigoare anul viitor, din 21 august. Cerința este parte din Regulamentul european 1153, conform căruia cetățenii din spațiul comunitar nu vor mai putea trece granițele fără un document de acces fel. Rămân valabile până la expirare cărțile deja emise. România a făcut până acum pași extrem de discreți în sensul implementării acestor mijloace moderne de legitimare.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro