sâmbătă 20 iulie 2024

Scandal în USR-PLUS. Goțiu, către Cioloș: ‘Mafia Pădurilor vă mulțumește!’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Scandalul din alianța USR-PLUS e departe de a se fi încheiat. PArlamentarii care nu au mai prins un loc eligibil pe listele pentru alegerile legislative din decembrie tună și fulgeră. Între aceștia se află și Miahi Goțiu. Senatorul USR i-a trimis o scrisoare publică liderului USR-PLUS, Dacian Cioloș.

Goțiu, un militant pentru pădurile României și mediu, susține că mafia pădurilor îi mulțumește lui Dacian Cioloș prin faptul că el nu va mai fi parlamentar de la anul.

El a subliniat că transmite aceste mesaj în mod public, în condițiile în care, la ultimele mesaje transmise în privat, în care i-a semnalat și prezentat fostului premier „dovezi ale vicierii grave a alegerilor comune din Filiala USR PLUS Cluj”, nu a mai primit răspuns.

„Eu n-am reușit să câștig încrederea colegilor PLUS Cluj că pădurile, apele și aerul curat sunt lucruri pentru care trebuie să lupte cineva în Parlament. Toți cei trei parlamentari USR din domeniul mediului nu ne vom mai regăsi în viitorul Parlament”, a scris Mihai Goțiu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro