Scandalos. Intelopi care au speriat Vasluiul, eliberați

Scandalos. Intelopi care au speriat Vasluiul, eliberați

Judecătorii au eliberat 6 dintre cei 9 interlopii care au speriat  orașul Murgeni, județul Vaslui.

Amintim că trei persoane au fost arestate preventiv, luni, după ce cu o zi în urmă fuseseră reţinute în urma percheziţiilor şi audierilor desfăşurate în oraşul Murgeni, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Potrivit IPJ, în cauza în care au fost dispuse percheziţiile domiciliare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, uz de armă fără drept şi distrugere, ancheta urmând să stabilească întreaga activitate infracţională a tuturor persoanelor implicate.

„În cursul zilei de luni, a fost dispusă arestarea preventivă a trei bărbaţi şi plasarea sub control judiciar a altor şase”, a declarat, pentru agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

În cursul zilei de duminică, în oraşul Murgeni au avut loc 23 de percheziţii domiciliare, efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, după ce în zonă au avut loc conflicte între două grupări rivale, la acţiuni participând peste 120 de poliţişti, circa 70 de luptători de la Acţiuni Speciale şi peste 80 de jandarmi.

La începutul săptămânii trecute, oraşul Murgeni a fost declarat zona specială de siguranţă publică, în urma unei decizii a conducerii IPJ Vaslui, având în vedere conflictele izbucnite în zonă.

 

Comentează pe FACEBOOK