duminică 19 mai 2024

Scenariu bombă: Nicușor Dan, viitorul președinte al României

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ați citit bine! Dumitru Dragomir, zis Oracolul din Bălcești, a lansat în emisiunea România reală un scenariu incredibil. Fostul șef de la Liga de Fotbal ia în calcul posibilitatea ca actualul primar al Capitalei să fie pregătit chiar pentru cea mai înaltă funcție în stat. Aceasta este, în viziunea lui Dragomir, explicația pentru viața ușoară în aceste alegeri, pe care i-ar făcea-o cele două partide mari, PNL și PSD.

„Este o strategie formidabilă! Este gândirea lui Iohannis, Pahonțu  (n.r.-șeful SPP) și Băsescu. Ei au decis cum să îl păstreze pe Nicușor Dan la Capitală și cum să îi luxeze pe Ciolacu și Ciucă, pentru ca nici unul dintre ei să nu ajungă președinte. Un personaj cheie aici ar fi putut fi și Ludovic Orban. Cei enumerați au găsit un iepure care, dacă rezistă la tăvăleală merge la Capitală și câștigă. Dacă nu, rămâne Nicușor Dan încă o tură, iar acest lucru este o rampă de lansare pentru Cotroceni”, a explicat nea Mitică.

 

Radiografia sa merge mai departe și trece în revistă și PSD-ul, partidul cu cel mai mare bazin electoral în prezent. Această formațiune politică a avut o particularitate, în istoria sa post-decembristă. „Structura de partid este foarte puternică. Ea îi sacrifică pe șefi, în detrimentul partidului. La celelalte structuri politice, lucrurile stau exact pe dos”, opinează Dumitru Dragomir.

Declarațiile sale pe acest subiect le puteți găsi și în link-ul de mai jos:

 

Citește și: https://jurnalist.ro/pensie-de-nabab-pentru-dumitru-dragomir/

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro