vineri 14 iunie 2024

Schema de ajutor de stat IMM PLUS susține IMM-urile din diferite domenii economice

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fiecare componentă a IMM PLUS oferă oportunități distincte pentru întreprinderi în funcție de nevoile și activitatea acestora. FNGCIMM va implementa patru dintre cele șase subcomponente ale programului IMM PLUS, respectiv: IMM România Plus, Construct Plus, IMM Prod Plus și Agro Plus.

Aflați în care dintre aceste categorii se încadrează compania dvs. pentru a beneficia de sprijinul financiar necesar dezvoltării și consolidării afacerii dvs. Primul pas este să accesați platforma programului www.imminvest.ro și să completați formularul de înscriere.

După completarea Declarației IMM și încărcarea acesteia în aplicația programului, dacă îndepliniți condițiile de eligibilitate, veți primi din partea FNGCIMM acordul de principiu, iar solicitarea dvs va fi direcționată către banca pe care ați selectat-o în aceeași aplicație. Instituția financiară va analiza daca îndepliniți condițiile programului și pe cele ale băncii pentru a obține o finanțare garantata. Banca va verifica și dacă este cazul, va schimba opțiunea dvs de a vă încadra într-o subcomponenta, pentru a respecta criteriile de departajare pe coduri CAEN, din cadrul Programului IMMPLUS.

IMM PLUS este un program dedicat antreprenorilor adevărați!

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro