duminică 14 iulie 2024

SE POATE! Formula sacră ce ne salvează!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Lansarea ”Planului Național de Investiții și Relansare Economică – Reclădim România” a stârnit reacții diverse. Sentimentul majoritar exprimat în spațiul public a fost cel de neîncredere. Un procentaj ridicat din reacțiile pe care le-am primit au gravitat în jurul principiului: Îți explic de ce NU se poate!

Am momente în care mă întreb, făcându-mi  procese de conștiință, de ce uneori preferăm să ne irosim energia încercând să explicăm de ce NU se poate?!? Când am putea folosi acest timp pentru a găsi soluții pe care să le aplicăm, pentru a arăta că SE POATE!

De aceea, personal, ca parlamentar și ministru mi-am propus să arăt că SE POATE! Da, uneori se poate dovedi că este mai greu decât mi-aș fi dorit, dar celor din echipa cu care colaborez le spun că vreau să pregătim soluții, nu să ne pierdem vremea cu invocarea unor false motive, că NU se poate!

Planul Național de Investiții și Relansare Economică este o oportunitate majoră să arătăm că SE POATE! Gata cu ”traumele”, am pornit cu motoarele turate, iar criza coronavirusului ne-a pus în fața unei realități care ne obligă să ne readaptăm, să digitalizăm în ritm accelerat, pentru a susține relansarea economiei și dezvoltarea, prin investiții masive.

Prin setarea mentală, prin puterea exemplului sunt convins că SE POATE! Da, nu va fi simplu, de exemplu, ca în perioada august – decembrie Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri să ruleze schemele de acordare a granturilor nerambursabile de un miliard de EURO celor peste 100.000 de firme. Dar eu consider că nu există altă variantă de lucru…

Pentru că este nevoie ca acești bani să se ducă în economie, să se realizeze proiecte, să ne dezvoltăm. Că așa vom trăi cu toții mai bine. De aceea eu am încredere că se poate! DA! SE POATE! Asta să fie mantra, formula sacră pe care să RECLĂDIM ROMÂNIA!

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro