Seism în PNL. Rareș Bogdan: Un maimuțoi pe 15.000 lei/lunar

Seism în PNL. Rareș Bogdan: Un maimuțoi pe 15.000 lei/lunar

Se încing spiritele în interiorul PNL. Prim-vicepreşedintele partidului Rareş Bogdan a lansat un atac foarte dur la adresa lui Bogdan Glăvan, consilier al lui Ludovic Orban.

„Vă doresc să nu fiţi niciodată în situaţia mea. Eu trebuie să răspund pentru tot felul de imbecili, care fac tot felul de cretinisme. Pentru tot felul de indivizi… dacă vrei să iei 15.000 lei, stai mă acasă. Că nu am venit la guvernare, nu am alergat ca nebunul un an de zile în toată ţara şi nu am dormit patru ore pe noapte ca să iei tu salariu de 15.000 lei. Eu am alergat pentru PNL. Și alerg pentru PNL alături de 240.000 membri. Nu ca dl Glăvan sau alţi maimuţoi să îşi ia Consiliu de Administraţie. Sau să spună că el a venit la guvernare ca să ia un salariu de 15000 lei. Asta chiar mă scoate din sărite”, a declarat Rareş Bogdan, la B1TV.  

Rareş Bogdan a subliniat că el nu a avut de a face cu nicio numire politică.

„Pentru că nu am pus niciun om în vreun Consiliu de Administraţie, nu am niciun Consiliu de Administraţie. Nu mă interesează să numesc vreun om în Consiliu de Administraţie. Și nici să numesc oameni care să spună, dacă chiar e aşa, că a venit la guvernare ca să ia 15.000 de lei. Mi se pare aberant. Ştii ce greu e să răspunzi pentru aceşti glăveni când eşti de bună credinţă şi vrei ca ţara să se schimbe? Sunt într-o situaţie în care îmi vine să ies public şi să spun mai multe decât spun. Eu nu am venit la guvernare ca Glăvan să ia 15.000 lei şi şapte consilii de administraţie”, a completat liderul PNL

Conflictele din PNL nu sunt noi. Ieșirile “rebele” ale lui Rareș Bogdan au mai fost discutate de șefia partidului, după cum arăta JURNALIST.RO AICI.

Ultima dintre acestea: criticarea ministrului de Externe, despre care a spus că “s-a spălat pe mâini pe tema situației românilor din Diaspora, plecați la muncă pe timp de pandemie”.

 

Comentează pe FACEBOOK