Senatorul PSD Bodog, dezmăț în pandemie

Senatorul PSD Bodog, dezmăț în pandemie

Coronavirusul i-a făcut oameni pe mulți. Mai ales pe cei de la putere, care au gestionat achizițiile de echipamente pe perioada pandemiei. Dar nici opoziția nu se lasă mai prejos. Chiar dacă nu mai sunt la butoane, PSD-iștii se agață și ei de oportunități.

Senatorul PSD Florian Bodog e cel mai bun exemplu. Acesta a profitat de statutul său de medic și a interpretat un act normativ după bunul plac. Omul și-a luat alți 10 colegi apropiați și s-au cazat pe banii statului la hotelul de lux Continental, motivând ca sunt medici expuși riscurilor infectării cu Covid19. Pentru cine nu știe, senatorul Bodog este medic plastician, deci departe de a fi în linia întâi de luptă cu virusul. În plus, omul are mai multe proprietăți, atât în Bihor, cât și în Ungaria, locuri unde s-ar fi putut izola. Dar nimic nu e mai dulce, ca prăduitul banului public..

Citiți aici întreaga anchetă a colegilor din presa locală :

http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ospetie-in-pandemie-senatorul-florian-bodog-s-a-cazat-pe-banii-statului-la-hotel-ca-medic-expus-riscurilor-infectarii-cu-covid-19-156938.html

Comentează pe FACEBOOK