Sfidare! Primarul Negoiță, cu iubita în parc!

Sfidare! Primarul Negoiță, cu iubita în parc!

Așa ceva întrece orice imaginație! Locuitorii din sector 3 au fost astăzi martori la o scenă incredibilă. Pe aleile parcului IOR, în plină pandemie și cu parcurile închise, se plimbau cu bicicletele doi îndrăgostiți. Unul dintre ei se numește Robert Negoiță și este primarul sectorului 3! Alături de iubită, edilul a ieșit la pedalat fără rușine…

Periplul celor doi întrece orice imaginație! Sute de oameni revoltați s-au oprit să îl filmeze pe primarul în pantaloni scurți și pe consoarta acestuia. O parte dintre ei i-au aruncat vorbe grele, de pe podul pe sub care treceau bicicliștii.

Unul dintre martori, Lidia Stana, cea care a și pus filmările pe pagina sa de Facebook, susține că a întrat în dialog cu primarul. Acesta i-a spus că se află în verificare prin parcuri și, oricum, el nu ar fi de acord cu decizia de închidere a parcurilor… Cu alte cuvinte, dacă ar fi după el, primarul Negoiță ar lăsa lumea la plimbare. Probabil și alți români au aceeași părere legat de deciziile autorităților statului, însă nu încalcă legea! La Negoiță se poate, că nu îl amendează nimeni!

Comentează pe FACEBOOK