vineri 21 iunie 2024

Sindicatul Europol Râde de Dorian Popa După ce a Fost Prins Drogat și Îmbrăcat doar în Halat de Baie

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Sindicatul Europol face glume pe seama lui Dorian Popa, influencerul care a fost lipsit de permis și a avut dosar penal după ce a fost prins sub influența drogurilor și îmbrăcat doar într-un halat de baie, conducând un Lamborghini.

”Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, credem că este important să facem următoarele precizări:

1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de către polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care a confirmat prezența canabioidelor”, au postat cei de la Sindicatul Europol.

Membrii Sindicatului Europol adaugă câteva observații suplimentare în legătură cu aceeași situație:

”P.S. Având în vedere ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlinim cu Cheluțu la volan

P.S.S.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul”.

Amintim că Dorian Popa a fost oprit vineri seară în localitatea Domnești, județul Ilfov, în timp ce se îndrepta spre o stație de benzină pentru a cumpăra țigări, așa cum le-a explicat polițiștilor.

În momentul respectiv, el era îmbrăcat cu un halat și se afla la volanul unui Lamborghini. Rezultatul preliminar al testului de droguri a indicat prezența canabisului în sistemul său. Dorian Popa a informat polițiștii că a inhalat accidental fum de canabis.

În cazul în care va fi găsit vinovat, influencerul se confruntă cu o posibilă pedeapsă de la 1 la 5 ani de închisoare sau o amendă.

Sursă foto Facebook

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro