luni 17 iunie 2024

Covid-19.Teatrul Ţăndărică, spectacole online pentru copii

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Teatrul Ţăndărică a început să transmită gratuit, exclusiv pe pagina de Facebook „Teatrul Ţăndărică România”, spectacole pentru copii.

Spectacolele vor putea fi vizionate la ora anunţată în program (ora obişnuită de la Sala Ţăndărică, de luni până vineri, de la oră 10.00, şi sâmbătă şi duminică, de la ora 11.00). Ele vor fi vizibile pentru o perioadă limitată de timp.

Conform instituţiei, pentru a viziona transmisiile este suficientă o conexiune bună de internet. Transmisiunile sunt gratuite.

Marţi, de la ora 10.00, copiii şi părinţii pot urmări spectacolul „Copacul cu jucării”, urmat miercuri, la aceeaşi oră, de „Cei trei purceluşi”, joi – „Apolodor”, vineri – „Mica Sirenă”, sâmbătă, ora 11.00 – „Răţuşca cea urâtă”, iar duminică, la aceeaşi oră – „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”.

Managerul (Directorul) Teatrului de Animaţie Ţăndărică, Călin Octavian Mocanu, a suspendat activitatea Teatrului de Animaţie Ţăndărică până la data de 31 martie.

În perioada 11.03.2020 – 20.03.2020 inclusiv, personalul angajat al Teatrului de Animaţie Ţăndărică va lucra prin rotaţie, acolo unde este posibil activitatea desfăşurându-se la domiciliu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro