sâmbătă 22 iunie 2024

Statistica ne omoară cu zile…

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Bilanțul celor 3 zile de Paște: Hunedoara, Săcele, Rahova, Ploiești, Fetești, Tibănești (Iași) și aseară Codlea! Peste tot a fost cu bâte, topoare, bolovani, borduri, capete sparte, ochi vineți și poliție pusă pe fugă. Scandalurile unde se încaieră sub 10 indivizi deja nu mai sunt o știre. Probabil nici în statistica poliției nu mai apar.
Șeful Poliției Române a ieșit ieri, ca o floare, să ne dea veștile bune: cică a scăzut grav infracționalitatea în România! Pe bune?! Jupân Vasilescu chiar așa?! Comparăm mere cu pere?! Următorul pas va fi să ni se spună că au scăzut teribil accidentele de circulație în ultimele 2 luni?!
Ridicolul declarației se vede din avion. Normal că a scăzut numărul infracțiunilor! Nu se mai fură în autobuze, în metrou, nu mai sunt infracțiuni rutiere sau furturi din locuințe! E normal, că doar suntem toți baricadați în locuințe! Dar asta nu e nici meritul poliției, nici al guvernului. E al lui Dumnezeu sau al celui care a trimis coronavirusul peste noi…
Despre infracțiunile cu violență ce ne spuneți, domnu’ Vasilescu? Din izolare vedem doar Apocalipsa. E ziua și omorul în stradă! Ba chiar și 2-3 încăierări pe zi. Astea în ce statistică apar?! Nu de alta, dar eu nici în anii ’90 nu am văzut așa ceva, pe vremea când clanurile de interlopi își împărțeau supremația în București și în țară. Parcă mai dulci erau Fane Spoitoru, Cămătarii, Zoicărenii, Caranii sau Sadovenii. Vă mai amintiți de ei, domnu’ chestor?!

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro